• + 218 91 5305341

  • info@aljauda-ly.com

  • Benghazi, Libya- Dubai, UAE

Ren in een handtas – zoek alles over haar!

Je bent zeker geen spion die in de dingen van andere mensen opgeeft om meer te weten te komen over hun eigenaren. Je verken.

Bovendien heeft ze zichzelf de kast in de badkamer geopend. Het is mogelijk dat ze het specifiek deed, zodat je alles zelf begrijpt – zonder onnodige woorden en verklaringen.

Voorbereidende werkzaamheden: Triergol, Trikvelamar, Marvelon, Mersilon, Silest, Diana.
Wat kan het zijn? Dit is anticonceptiemedicijnen.
Wat het bedreigt? Je kunt seks hebben zonder een condoom en ontvangt alle 33 geneugten, maar deze prachtige pillen zullen je niet beschermen tegen een enorme hoeveelheid seksueel overdraagbare aandoeningen. Bovendien kan de ontvangst van deze geneesmiddelen de gezondheid (complicaties van de lever, harten, bloedproblemen) nadelig beïnvloeden.

Voorbereidende werkzaamheden: Excliton, Micronor, Microl.
Wat kan het zijn? Dit zijn anticonceptiepreparaten met minder bijwerkingen.
Wat het bedreigt? Het feit dat het uitstekend geheugen heeft, pedantisch, punctueel, omdat het nodig is om deze medicijnen tegelijkertijd tot tien minuten te nemen. Anders zal het gevoel van hen niet zijn.

Voorbereidende werkzaamheden: Nastatin, kaarsen met Nistatan, Levary.
Wat kan het zijn? Hoogstwaarschijnlijk vaginale candidiasis, een andere naamslijper.
Wat het bedreigt? Als u het condoom in een week niet gebruikt, bedekt uw lul met een uitslag en zal het zeer vastzitten. Het wordt behandeld, maar het gevoel is niet aangenaam.

Voorbereidende werkzaamheden: Betadine, gesuamd, ciprofloxacine, offlsacin, rulid, metronidazol. Room "Dalacin", "Penciclovir".
Wat kan het zijn? De combinatie van verschillende van de bovenstaande preparaten geeft meestal een urogenale infectie aan (seksueel overdraagbare aandoeningen) zoals: trichomoniasis, chlamydia, gardnerellose.
Wat het bedreigt? Onthouding of extragense seks (oraal, anaal, etc.). Een condoom bespaart niet. Microben die ervoor zorgen dat deze ziekten de latexcellen doordringen (het materiaal van welk condoom is gemaakt). Behandeling is lang en niet altijd effectief.

Voorbereidende werkzaamheden: Salmetol, Foremoterol, Intal, Tayly, Budesonide, Ingakort, Bekotide, Diprospan, Fenoterol, Berothek.
Wat kan het zijn? Bronchiale astma.
Wat het bedreigt? Als je het aangenaam wilt maken, moet je geen chocolade geven, vooral met noten. Hoogstwaarschijnlijk eet het ook geen honing en citrus, na het gebruik van Koi, evenals inademing van bloemstuifmeel, de waarschijnlijkheid van aarzelt.

Voorbereidende werkzaamheden: Captopril, Enap, Verapamil, Nifedipine, Furosemid, Diltiazem.
Wat kan het zijn? Het is mogelijk, het lijdt aan hoge druk (hypertensie).
Wat het bedreigt? Het bedreigt voor u door periodieke aandoening van uw gezamenlijke plannen als gevolg van hoofdpijn die voortvloeit uit stress, weersverandering. Bij het vorderen van de ziekte of afwezigheid van behandeling, dreigt het een beroerte, chronische nierfalen, ischemische hartziekten.

Voorbereidende werkzaamheden: Amitriptyline, Clomipramine, Trazodon, Doxepin.
Wat kan het zijn? Meestal depressie. Deze medicijnen behoren tot de antidepressivum.
Wat viagra voor vrouwen het bedreigt? Het feit dat ze constant een slecht humeur is, wordt ze gekweld door angsten, gevoeligheid van hopeloosheid. Droefheid, tranen, verlangen – hier is de namen van die sterren waaronder je de relaties zult behouden.

Voorbereidende werkzaamheden: Difenin, Clonazepam, Carbamazepine, Etosuximide.
Wat kan het zijn? Hoogstwaarschijnlijk epilepsie.
Wat het bedreigt? Het feit dat de mens kwaadaardig is, vertegen, wreed, wispelturig. Wees klaar om te ontstaan ​​met epileptische secties: verlies van bewustzijn, krampen en benen.

Voorbereidende werkzaamheden: Zout lithium.
Wat kan het zijn? Manico-depressieve psychose met een overheersing van manen.
Wat het bedreigt? Vakantie elke dag. Constant goed humeur, op zijn best. In het slechtste geval, de uitvoering van verschillende gevallen tegelijkertijd (niet één volledig communiceert), de incarnatie van prachtige ideeën, tot aan de bouw van de eeuwige motor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *