• + 218 91 5305341

  • info@aljauda-ly.com

  • Benghazi, Libya- Dubai, UAE

Sex Drive “Maybach” In the World of Sex Toys – Womanizer Insideout

American Merr Womanizer is niet het eerste jaar blij met verschillende speelgoed: vacuüm “zuigen” Nu alle kleuren van de regenboog, zelfs in de vorm van lippenstift. Zo’n schaal van de collectie is geassocieerd met ongelooflijke resultaten waarmee de klant van de vrouw geschenken. Een van de laatste creaties – Womanizer Insideout. Wat mij betreft, de echte “maybach” in de wereld van seksspeeltjes.

Pakket

Ik herinner me het gevoel toen ik een lieve tas bestelde en uiteindelijk je bracht? Zo’n in-in-ritselende verpakking, geurig, mooi.

Je wordt gebracht naar een zwarte doos met een deksel. Vervolgens wacht je op de echte luxe van boetieks: het satijnbuidel, een boog

, die zeker ongebonden moet worden in slow-mo, instructie en apparaat zelf. Womanizer binnenin is een matzwart accessoire, waarvan een deel verantwoordelijk is voor de stimulatie van de clitoris, de andere – voor de vagina. Van boven zijn er vier knoppen die stimulatie van verschillende delen van het apparaat zullen verbeteren of verminderen. De set bevat Shift-spuitmonden – kies degene die beter geschikt is – en opladen. Ik heb trouwens al in rekening gebracht.

In actie

Nu over het meest interessante. Womanizer binnenin is ontworpen om het helderste orgasme te krijgen, zonder compromissen te veranderen. Hiervoor heb je een vibrator in je handen en een clitstimulator in één “gezicht”. Er is geen yoga meer bij het proberen om hetzelfde te bereiken met twee speelgoed. De vibrator is vrij compact – zodat u geen ongemak voelt vanwege de ongepaste grootte. Het bovenste deel waar de vacuümkop zich bevindt, voert de rol van de houder uit, de tweede hand is gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *