• + 218 91 5305341

  • info@aljauda-ly.com

  • Benghazi, Libya- Dubai, UAE

Meest populaire mythen over verraad wat er echt gebeurt

Vouwt op haar keel met haar ouders https://5hourcourseonline.com/stats-of-on-the-net-hooking-up/ hangen, dat het tijd is om een ​​eerlijke getrouwde vrouw uit hun engelenmeisje te maken? Ze lijken een reden te hebben om je te maken. Bijvoorbeeld, het beantwoorden van vragen voor landelijk onderzoek van seksuele relaties en lifefriend, slechts 43% van de Britse wonen met een burgerlijke huwelijksvrouw zei dat ze niet veranderden. Onder gehuwde mensen kregen 90%.

Verraad – de juiste manier om te scheiden

Waarheid

Volgens VTSIOM beweert 61% van de Russen dat ze erg belangrijk voor hen zijn. 64% van de respondenten is ervan overtuigd: het huwelijk blijft wederzijds respect. Geen respect, geen familie – 58% van mening dat het verraad van haar man of vrouw een reden is voor echtscheiding. Dat is net, zoals altijd, de Russische ziel is tegenstrijdig: 80% zijn de meningen die het kind zou moeten groeien in het gezin waar een moeder en vader is. Dus hoe te zijn als Papa Mom veranderde?

Geheime relaties zullen eindigen met niets

Waarheid

Mooie strippers Alena, een geheime ontmoeting met waar je op wacht, kan niet wachten, misschien, en niet om de belangrijkste metgezel van je leven te worden, ondanks alle vertrouwen in het tegenovergestelde. Feiten zijn teleurstellend: de overweldigende meerderheid van de romans aan de zijkant is vluchtig en worden bovendien steeds vlug meer. 68% van de intriges duurt minder dan zes maanden (20 jaar geleden werd de helft van hen drie jaar vertraagd). Maar zelfs als je in staat bent om een ​​kritiek zes maanden te overwinnen, vergeet dan niet dat 75% van de relaties die voor het moment dat een van de partners of beide wettelijk getrouwd was, na vijf jaar eindigt met niets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *