• + 218 91 5305341

  • info@aljauda-ly.com

  • Benghazi, Libya- Dubai, UAE

6 redenen waarom u niet hebt geërfd om giftige relaties af te maken

Je weet waarschijnlijk veel verhalen over hoe je vrienden, collega’s of bekende lange maanden of jaren in toxische relaties waren, nauwelijks rechtvaardiging van hun partner.

Misschien heb je jezelf in het verleden zo’n situatie overleefd. Niet beslissen om de relatie te doorbreken, geef je je eigen gevoelens, interesses en onze identiteit in het algemeen op.

Waarom gaat het aan en hoe je zo’n ondeugend gedrag in je adres vermijdt — We begrijpen hieronder.

Ze verontschuldigde zich

We geloven vaak dat het belangrijkste in conflictsituaties — Krijg de gekoesterde verontschuldiging, terwijl een dergelijke wet wordt beschouwd als de meest eerlijke bekering.

Ze kan je om vergeving vragen, beloven dat wat er gebeurde nooit meer zal gebeuren, maar het betekent niets aan alles als het over een en dezelfde geverifieerde schema handelt.

Ondanks het feit dat het van streek uitziet vanwege wat ik deed pijn, ondanks het feit dat excuses uitgebreid lijken te zijn, vergeet dan niet het conflict. Je houdt van haar, dus probeer alleen te focussen op de beste kwaliteiten.

Het laat je je partner geloven en haar graag nog een kans geven.

Je ging veel door

Misschien omwille van deze relaties, legt u allemaal aan voor alle 100% — vocht voor haar, geobserveerde, geërikte onaangename handelingen van haar kant en t. D.

Dit kan de reden zijn dat je niet gedwongen bent door de wens om een ​​persoon op te geven, zelfs als hij je niets anders dan de hoofd (en spirituele) pijn brengt.

Je wilt niet al dit harde werk in het uiteindelijk tevergeefs.

Je gaat niet vertrekken totdat er op zijn minst een spook hoopt dat je iets kunt veranderen en voldoende relaties kunt opbouwen. Je bent klaar om velen op te offeren voor zo’n kans.

De enige vraag is of. En je zou hem eerlijk moeten beantwoorden.

Als je je geestelijke gezondheid opoffert voor de constructie van relaties, betekent dit dat ze generiek viagra hun bestemming niet vervullen.

Je beschuldigt jezelf van haar acties

Wanneer ze zich onvoldoende met je gedraagt, probeer je je te manipuleren — Je kunt haar niet de schuld geven in het feit dat ze je zonder reden naar je schreeuwde of een ruzie vanaf nul heeft geregeld.

Je zult zeker de reden voor dit gedrag vinden en ze zal voor jou zijn.

Betaalde niet genoeg aandacht, gaf een reden voor jaloezie, en tien meer redenen waarom je contact met je kunt opnemen.

Je beschouwt jezelf als een onaantrekkelijke of oninteressante persoon en zelfverzekerd dat je onbeduidend kleine kans hebt om andere relaties te hebben.

Je moet in jezelf geloven, en alleen daarna heb je de kans om de destructieve relaties te verbreken die alleen je zelfrespect helpen om te vallen.

Je wilt niet toegeven dat er iets mis is met haar

Ja, je houdt niet van hoe ze je de laatste tijd behandelt, maar je bent klaar om je ogen te sluiten.

Gewoon omdat je haar nog steeds een goed meisje blijft beschouwen — Hoe op die dag toen je net bekend bent. Je weet wat ze toen was — goed, schattig, zorgzaam.

En je hoopt gewoon dat ze weer het meest meisje zal worden waarin je ooit verliefd werd.

Je liegt tegen jezelf

Bijvoorbeeld proberen jezelf te overtuigen dat alles in orde is. Of schrijf alles af over haar ervaringen uit het verleden in relaties.

Of je zegt jezelf wat jullie allebei willen horen.

In ieder geval wordt dit alles onbelangrijk als het gaat om manipulaties door partner.

Het maakt niet uit hoe goed het voor je was toen je ontmoette, en hoe zachtaardig het is, wanneer niet tevreden over de scène van jaloezie.

Je moet vertrekken als haar gedrag zelfs na serieuze gesprekken helemaal niet verandert.

Weet je het zeker dat na je zorg met haar iets zal gebeuren

Wanneer je iemand ooit ervaart, maar gevoelens, kun je natuurlijk niet zijn, als ze zegt dat hij niet normaal zal leven zonder jou.

En als het noemt de mogelijkheid van vrijwillige vertrek van het leven na uw afscheid, is uw zorg vrij onderbouwd.

Maar je moet jezelf niet blootstellen aan dagelijkse martelingen vanwege soortgelijke manipulaties.

Probeer haar te helpen zich aan te passen, neem contact op met uw hulp of professioneel advies aan een psychotherapeut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *